Nieuwjaarswens

Wij gaan daar natuurlijk helemaal niet over, maar ALS we iets mogen wensen dan is het dat u geschiedenis schrijft in 2013. U allemaal. Stuk voor stuk. Ieder op z’n eigen wijze. En naar de eigen maat ook – hoewel .. niemand werd ooit slechter van een beetje oprekken.

Voeg in het nieuwe jaar niet zomaar ‘een’ hoofdstuk toe aan het boek dat er al ligt. Schrijf of beleef uit behoedzaamheid niet slechts méér van het zelfde. Verras uzelf en uw omgeving met een verhaal dat aanvoelt als het eerste in uw leven: een gloednieuw hoofdstuk 1. Fris. Spannend. Onderzoekend. Ambitieus. Warm. Liefdevol. Gewaagd.

En neem die paar writersblocks voor lief, oké?!

Gelukkig Nieuwjaar!

375188_4742051521178_2122812504_n-1

Advertentie

~ door koogaanzee op 29/01/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: